Author Topic: yatebts  (Read 466 times)

patmbr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
yatebts
« on: May 05, 2017, 07:47:51 AM »
Hi guys. I am new to the yatebts system. I cannot get my yate bts to go into web gui. can anyone help. Im using raspberry pi and a bladerf x40.
this is the site I must use.   http://ip-of-your-rpi/nib.  I know I might be doing something silly. It also ask me to fix country code.
Im in South Africa. 27 is the country code and the gsm network code is 655. what do I use?????

2017-05-05_15:36:37.499906 <nib:CONF> Please configure country code. See subscribers.conf or use the NIB web interface
Yate engine is initialized and starting up on Hoststation
« Last Edit: May 05, 2017, 07:53:29 AM by patmbr »

Monica Tepelus

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 159
    • View Profile
Re: yatebts
« Reply #1 on: May 08, 2017, 12:55:34 AM »
Hi,

How did you install yatebts? What version are you using?

patmbr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: yatebts
« Reply #2 on: June 21, 2017, 08:25:46 AM »
i have yatebts and yate ver 5.
i did an install from the wiki pages

Monica Tepelus

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 159
    • View Profile
Re: yatebts
« Reply #3 on: June 22, 2017, 06:07:42 AM »
I need more than that. In later versions nib is only accesible from 127.0.0.1 and in even newer versions the nib interface was replaced with LMI that includes the nib features and the flow to write the configuration files was changed.

If you have a new version the guide was not yet updated and it's quite complicated to set up from the svn.

patmbr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: yatebts
« Reply #4 on: June 22, 2017, 06:33:18 AM »
ok thanks

Please assist me to get it started...whats my next step