Author Topic: Cannot get NIB started on ubuntu16  (Read 150 times)

patmbr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Cannot get NIB started on ubuntu16
« on: June 07, 2017, 09:07:17 AM »
Hi there.
I cannot get NIB started on my yate. It also say that my country code needs to be put in subscribers.conf. I done that.

Please see the following screen .
Please help
2017-06-07_17:04:28.070757 <sip:WARN> Listener(UDP,'general') unable to bind on
:5060 - trying a random port. 98 'Address already in use'
2017-06-07_17:04:28.071001 <RManager:GOON> Failed to bind to 127.0.0.1:5038 : Address already in use
2017-06-07_17:04:28.071318 <iaxengine:WARN> Failed to bind socket on ':4569' - trying a random port. 98: 'Address already in use' [0x14d5710]
2017-06-07_17:04:28.111266 <ybts:CONF> Missing radio band or C0 configuration
2017-06-07_17:04:28.112913 <mgcp_gw:WARN> Failed to bind socket to :2427. Error: 98: Address already in use
2017-06-07_17:04:28.119433 <snmpagent:WARN> Could not bind SNMP UDP Listener, error 13 Permission denied
2017-06-07_17:04:28.165161 <nib:CONF> Please configure country code. See subscribers.conf or use the NIB web interface
Yate engine is initialized and starting up on patrick-GSM

marian

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 381
    • View Profile
Re: Cannot get NIB started on ubuntu16
« Reply #1 on: June 08, 2017, 01:04:42 AM »
See 'Failed to bind ...' debug messages. You have another yate instance running!

See also: Missing radio band or C0 configuration. Check ybts.conf