Author Topic: YateBTS, RPI3, BladeRF115 <-> Telit LTE Cat 1 module  (Read 5546 times)

dsshap

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
YateBTS, RPI3, BladeRF115 <-> Telit LTE Cat 1 module
« on: August 24, 2016, 05:34:26 PM »
Hi,

I am attempting to connect an Telit LTE Cat1 module (north america) to YateBTS (running on RPI3 and BladeRF).

I have configured the software and am able to start Yate successfully. But I am having difficulty getting the module to recognize the network (I send "AT+COPS=?" and only AT&T is returned).

My YateBTS config is below:
Radio.Band=850
Radio.C0=128
Identity.MCC=001
Identity.MNC=01
Radio.PowerManager.MaxAttenDB=35
Radio.PowerManager.MinAttenDB=35

In the NIB, I am seeing that there are some online subscribers but the IMSI does not match my telit module imsi.

Any help with this would be much appreciated, thank you!

Monica Tepelus

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 198
    • View Profile
Re: YateBTS, RPI3, BladeRF115 <-> Telit LTE Cat 1 module
« Reply #1 on: August 25, 2016, 01:47:45 AM »
Hi,

Does Telit LTE Cat1support GSM/GPRS or is it only for LTE/3G?

dsshap

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: YateBTS, RPI3, BladeRF115 <-> Telit LTE Cat 1 module
« Reply #2 on: August 25, 2016, 11:53:18 AM »
LTE with 3G fallback

Monica Tepelus

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 198
    • View Profile
Re: YateBTS, RPI3, BladeRF115 <-> Telit LTE Cat 1 module
« Reply #3 on: August 26, 2016, 02:01:30 AM »
Then you will have to wait for the LTE labkit to come out.

YateBTS only supports GSM and GPRS.