Author Topic: BladeRFx40 How to set RXVGA1?  (Read 6831 times)

iRaptor93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
BladeRFx40 How to set RXVGA1?
« on: August 28, 2016, 06:05:23 AM »
Hello,

how is it possible to set RXVGA1 in YateBTS?

Thanks for your help, and greetings from germany.


marian

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: BladeRFx40 How to set RXVGA1?
« Reply #1 on: September 02, 2016, 05:56:49 AM »
Unfortunately it is not possible from config.
You may set it after device is opened using bladerf control commands.
telnet to yate, The command is:
control bladerf_name rxgain1 value=value_to_set

Let the module complete the 'bladerf_name' part of the command:
type 'control' then TAB. The bladerf module will complete opened device name.

iRaptor93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: BladeRFx40 How to set RXVGA1?
« Reply #2 on: March 28, 2017, 03:03:39 PM »
Thank you :)
Is there any documentation about the bladeRF control commands?
Is there a command to set RXLPF bandwith?


marian

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: BladeRFx40 How to set RXVGA1?
« Reply #3 on: March 29, 2017, 12:30:18 AM »
control bladerf help
This will display the available commands and some description.