Author Topic: Phone doesn't auto connect to yatebts  (Read 33 times)

desma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Phone doesn't auto connect to yatebts
« on: June 13, 2019, 01:11:49 PM »
Hello, I am trying to make a working bts with yate, but phones won't connect automatically, and if I try to manual connect to my network it takes long time and in the end it says network not available..also the command in telnet nipc list registered is empty..but nipc list rejected also is empty.
The carrier stays up and fine at my downlink frequency until i issue the stop command, checked using gqrx with another antenna.
I am using the bladerfxA4 and followed these instructions for installation https://nuand.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=5094#p9358
my system is Lubuntu 18.04 on an intel i3 4 cores pc.
these are the bladerf info:
Code: [Select]
bladeRF-cli -i                         
bladeRF> info

  Board:                    Nuand bladeRF 2.0 (bladerf2)
  Serial #:                 e83faffdb85549168c18361f48767805
  VCTCXO DAC calibration:   0x1fbb
  FPGA size:                49 KLE
  FPGA loaded:              yes
  Flash size:               32 Mbit (assumed)
  USB bus:                  2
  USB address:              5
  USB speed:                Hi-Speed
  Backend:                  libusb
  Instance:                 0

bladeRF> version

  bladeRF-cli version:        1.7.0-git-6b659c2d
  libbladeRF version:         2.1.0-git-6b659c2d

  Firmware version:           2.2.0-git-3d38fac2
  FPGA version:               0.8.0
My ybts config is here: http://cauldron.altervista.org/ybts.conf
And here the log: http://cauldron.altervista.org/yate.log6
« Last Edit: June 18, 2019, 02:01:19 PM by desma »